Карина
етажи:      1 - 2 - 3 - 4 - 5разположен на самия плажАпартХотел "Карина" се намира в курортен комплекс Слънчев Бряг- един от най-красивите и известни курорти не само на българското черноморие, но и на Балканския полуостров. Разположен е сред изключително красива природа, в зона с отлични природни и географски показатели.

Хотел "Карина" е на първа линия море, граничи с пясъчната ивица и има уникална гледка по протежение на целия залив. Ситуиран е в най-тихата част на Слънчев Бряг и в непосредствена близост до емблемата на Слънчев бряг – 5 звездния хотелски комплекс "Хелена ризорт".
За България

Обща информация за Република България

Tеритория: 110 993,6 м2
Население: 7 973 671
Столица: София
Официален език: български
Официална религия: християнство
Политическа система: Парламентарна Република
Президент: Георги Първанов
Министър председател: Сергей Станишев
Административни области:
София – град, София област, Бургас, Варна, Пловдив, Русе, Хасково, Ловеч, Монтана, Сливен, Ямбол, Добрич, Силистра, Шумен, Габрово, Плевен, Видин, Враца, Велико Търново, Пазарджик, Смолян, Разград, Търговище, Благоевград, Перник, Кърджали, Стара Загора.
Oфициални празници:
1 януари – Нова година;
3 март – Национален празник;
Великден
1 май – ден на труда;
6 май – Гергъовден, ден на българската армия;
24 май – ден на българската писменост и култура;
6 септември – ден на обединението;
22 септември – ден на независимостта;
24,25,26 декември – Коледа;
Национална валута: Лев
Часова зона: GMT +2

За Слънчев бряг

Обща информация за Слънчев бряг

Слънчев бряг е разположен на 42 км северно от Бургас и на 434 км източно от София. Курортът заема територията между курортното селище Св.Влас на север и Несебър на юг. Разположен е в живописен залив с гледка към източния скат на Стара планина. Изграждането му като курорт започва през 1958г.

Сега к.к.Слънчев бряг разполага с около 120 хотела и много места за развлечения.По-голямата част от хотелите са 4 звезди и са напълно обновени и модернизирани. За туристите се организират много екскурзии в страната и чужбина. Голям е списъкът с развлеченията, предлагани от черноморският курорт: сърфинг, водни ски, яхти, тенис-клубове, конна база, боулинг, открити и закрити басейни, мини-голф, аква парк и др.

Тук има поликлиника и безброй магазини за хранителни стоки, дрехи, сувенири. В комплекса има влакче, което пътува от единия край на 10 километровата плажна ивица до другия. Редовен автобусен транспорт има от Несебър и Бургас. В околностите се намират ваканционният комплекс Зора, с.Свети Влас и Елените, а Несебър почти се слива с курорта. На 8 км от Слънчев бряг е разположен гр.Поморие.

Средната лятна температура е 27 С, 1700 слънчеви часа годишно.
Курортен комплекс Слънчев бряг е един от н